Exendo Epigenomics

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Inloggen

 • Hoe log ik in op de website? Rechts op de website ziet u het knopje "Mijn Account". Dit dient u aan te klikken en vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in te vullen.
 • Ik kan niet meer inloggen? / Ik weet mijn wachtwoord niet meer. Via  "Mijn Account" kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. U ontvangt dan een email met een link die u dient aan te klikken. Mocht u hiermee niet geholpen zijn, kunt u ons e-mailen of bellen wij zoeken het graag voor u na.
 • Waarom moet ik bij jullie inloggen om te kunnen bestellen? Om de volgende redenen is het handig om via een geregistreerde account te bestellen:
  1. U kunt via het het inloggen de status van uw bestelling en levering controleren. om de levering van uw bestelling zelf op te volgen gaat u naar de pagina "Bestellingen". Daar ziet u rechts het knopje "T&T". Als u dit knopje aanklikt, kunt u zelf uw de levering van uw bestelling opvolgen.
  2. U behoeft niet bij elke bestelling alle adres- en aflevergegevens in te voeren, deze zijn reeds bij het inloggen ingevoerd.
  3. Uw facturen worden bewaard in uw account.
  4. Gebruiker van de website zijn zonder het plaatsen van een bestelling verplicht u tot niets.
 • Ik wil mijn registratie ongedaan maken. Hoe kan ik dit regelen? U kunt ons e-mail sturen en dan bevestigen wij uw uitschrijving.

Bestellen

 • Hoe bestel ik? De bestelprocedure staat uitgelegd op de bestelpagina
 • Zijn de prijzen bij de producten met of zonder BTW? Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.
 • Ik ontvang geen bestelbevestiging? Wat nu gedaan? Waarschijnlijk is het door u opgegeven e-mailadres foutief of onvolledig. U kunt ons e-mailen of bellen voor een extra bestelbevestiging. Tevens dient u het e-mailadres te corrigeren in uw account. Het kan ook dat de bestelbevestiging in uw spamvak is terecht gekomen, dit geldt vooral voor e-mailadressen van Hotmail en Yahoo. In dat geval dient u naar het spamvak te gaan en de email van Exendo Epigenomics als veilige afzender aan te klikken om later hetzelfde probleem te voorkomen.
 • Wat als een product niet meer leverbaar is? Producten die niet leverbaar zijn, worden aangeduid in de webwinkel. Mocht er door een of andere reden geen aanduiding in de webwinkel zijn, wordt dit product nageleverd of terugbetaald.
 • Kan ik een bestelling nog veranderen? Indien de bestelling nog niet is verzonden via onze handling, kunnen we uw bestelling annuleren en terugbetalen. Vervolgens kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. De koerierdiensten komen drie keer per dag onze pakketten ophalen, u dient dus op tijd te zijn met uw vraag om de bestelling alsnog te veranderen.
 • Kan ik mijn leveringsadres nog veranderen? Indien de bestelling nog niet is verzonden via onze handling, kan het leveringsadres veranderd worden. Vervolgens kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. De koerierdiensten komen drie keer per dag onze pakketten ophalen, u dient dus op tijd te zijn met uw vraag om het leveringsadres alsnog te veranderen.
 • Waar vind ik de "Algemene Voorwaarden"? Deze staan op de pagina "Algemene Voorwaarden".

Betalen

 • Hoe kan ik de bestelling betalen? U kunt uw bestelling betalen via iDeal, Bancontact/Mister Cash, PayPal, SOFORT banking of via Sisow overboeking. Voor alle bestellingen geldt voorafbetaling (overzicht van de betalingsmogelijkheden).
 • Kan ik ook betalen met mijn kredietkaart? Wanneer u uw betaling aanmeldt via PayPal dan kunt u via het betaalsysteem van PayPal betalen met uw kredietkaart. Meer informatie over PayPal vindt u op de pagina 'betalen".
 • Ik heb een kortingscode, waar kan ik die invullen? Deze kunt u invullen bovenaan op de check-out pagina (laatste fase van de bestelling, waar u de betaling kiest).

Levering

 • Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten afleveren? Dat is mogelijk, u kunt dit aangeven nadat u bent ingelogd. Voor elke bestelling opnieuw kunt u dit afleveradres wijzigen.
 • Hoe verzenden jullie mijn bestelling en wat gebeurt er als er niemand thuis is? Wij verzenden uw bestelling via DHL (Nederland) en DPD (België).  Als er op moment van aflevering niemand aanwezig is, laat de koerierdienst een bericht achter. Mocht u de volgende keer niet aanwezig zijn, dan zal het pakket worden teruggestuurd naar onze handling.
 • Kan ik de levering zelf opvolgen? U kunt via het het inloggen de status van uw bestelling en levering controleren. om de levering van uw bestelling zelf op te volgen gaat u naar de pagina "Bestellingen". Daar ziet u rechts het knopje "T&T". Als u dit knopje aanklikt, kunt u zelf uw de levering van uw bestelling opvolgen.
 • Hoe snel heb ik de bestelling in huis? Doorgaans heeft u de bestelling binnen één werkdag na ontvangst van uw betaling in huis, dit als de bestelling en betaling voor 17.00 uur op een werkdag is uitgevoerd.  Een langere leveringstijd geldt voor bestellingen die zijn uitgevoerd via Sisow overboeking (2 à 4 werkdagen na betaling). Mochten de door u bestelde producten een langere levertijd oplopen, dan melden wij u dit per e-mail. In Nederland wordt ook geleverd op zaterdag (niet in België).
 • Wat zijn de verzendkosten? Deze staan uitgelegd op de "Leveringspagina".

Status van mijn bestelling

 • Hoe weet ik wanneer mijn pakket is verzonden? Om de levering van uw bestelling zelf op te volgen gaat u naar de pagina "Bestellingen". Daar ziet u rechts het knopje "T&T". Als u dit knopje aanklikt, kunt u zelf uw de levering van uw bestelling opvolgen. Uw bestelling wordt tweemaal aangeboden (uitzonderlijk drie keer). Bent u niet thuis, heeft u geen briefje op de deur hangen dat de bestelling aan de buren mag geleverd worden of hebt u een verkeerd leveringsadres ingevuld, gaat de bestelling terug naar onze handling.
 • Hoe weet ik of mijn bestelling goed is verwerkt? U ontvangt na plaatsing van uw bestelling een ordernummer en een bevestigingsmail. In deze e-mail staan alle gegevens (uw adresgegevens en uw bestelling) nogmaals hernoemd.
  Mocht u deze e-mail niet ontvangen kan dat aan een aantal zaken liggen:
  - Uw e-mailbox is vol of uw spamfilter heeft onze e-mail aangemerkt als spam.
  - Het e-mailadres is niet volledig/correct ingevoerd op onze website, daardoor ontvangt u geen bevestiging.

Retourneren

 • Wat zijn de voorwaarden en de procedure om te retourneren? Deze staan uitgelegd op de "retour-pagina".
 • Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu? Als de ontvangen producten niet overeenkomen met de door u bestelde producten is dat natuurlijk erg vervelend. Wij willen dat dan ook graag snel oplossen en vernemen dat graag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U kunt ons daarvoor e-mailen op info@exendo-epigenomics.com of via het contacformulier en vermeld daarbij het ordernummer. U ontvangt dan van ons een retourdocument waardoor u kosteloos het verkeerd geleverde product kunt retourneren en u ontvangt uiteraard alsnog (zonder verzendkosten) het juiste product.

Feedback

 • Hoe kan ik een tip of verbetering aan jullie doorgeven? We vernemen graag als u tips of verbeteringen heeft waardoor wij u en andere klanten nog beter kunnen helpen. U kunt ons daarvoor e-mailen op info@exendo-epigenomics.com of via het contacformulier.
 • Hoe kan ik een klacht doorgeven? Vanzelfsprekend doen wij alle moeite om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling doen we het nodige om uw klacht te behandelen.
 • Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
 

 Onze nieuwsbrief
* = verplicht veld

door MailChimp!