Exendo Epigenomics

Betaling

Betaling

Bestellingen wordt verzonden mits voorafbetaling. U hebt verschillende keuzemogelijkheden om te betalen: via online betaling of via Sisow overboeking. Eenmaal u een keuze hebt gemaakt voor de betaling, dient u het knopje "Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en accepteer deze" aan te klikken.

Exendo Epigenomics - Betalen

De verschillende betalingsmodaliteiten. Klik op de afbeelding om te vergroten. 


Online betaling

Kiest u ervoor om te betalen via Online Betaling, wordt de bestelling onmiddellijk verzonden. De mogelijkheden van Online Betaling zijn:
  • iDEAL:  iDeal: Voor de klanten uit Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Wilt u meer informatie lezen over iDeal: www.ideal.nl. U ontvangt na afronding van de bestelling en betaling een bevestigingsmail.
  • Bancontact (Mister Cash): Voor de klanten uit België. Veilig betalen via uw home banking programma. U ontvangt na afronding van de bestelling en betaling een bevestigingsmail.
  • PayPal: PayPal is een online betaalservice en heeft wereldwijd ruim 230 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, kredietkaart, of via het saldo van uw PayPalrekening. U kunt met uw kredietkaart betalen als u niet beschikt over een PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.nl. U ontvangt na afronding van de bestelling en betaling een bevestigingsmail.
  • SOFORT Banking: SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Meer informatie over SOFORT vindt u op http://www.sofort.com U ontvangt na afronding van de bestelling en betaling een bevestigingsmail.

Sisow overboeking

Wenst u op de klassieke manier over te schrijven via overboeking (bankoverschrijvingsformulier) kiest u voor Sisow overboeking. U ontvangt enkele seconden na deze betaling een e-mail van Sisow om het bedrag over te boeken naar de Nederlandse rekening van Sisow. In deze email staat ook de mededeling die u dient in te vullen. Wij vragen u om de betaling binnen de week uit te voeren. Nadat de betaling via overboeking is uitgevoerd duurt het voor klanten met een Nederlands rekeningnummer gemiddeld één à twee werkdagen eer Exendo Epigenomics de betaling heeft ontvangen. Voor klanten met een Belgisch rekeningnummer duurt het twee à drie werkdagen eer Exendo Epigenomics de betaling heeft ontvangen. U ontvangt na afronding van de bestelling en betaling een bevestigingsmail. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch verzonden. Wanneer wij na 7 dagen geen betaling hebben ontvangen, sturen we u een herinneringsmail. 

 


Onze nieuwsbrief
* = verplicht veld

door MailChimp!