Exendo Epigenomics

Levering

Levering

Onze vaste partner voor de bezorging van bestellingen is Post.NL. De verzendingen kunnen opgevolgd worden via T&T (Track & Trace), dit is een online tracking systeem.

De T&T (Track & Trace) link ontvangt u via de mail, u kunt om de levering van uw bestelling ook opvolgen via de pagina "Bestellingen". Daar ziet u rechts het knopje "T&T". Als u dit knopje aanklikt, kunt u zelf uw de levering van uw bestelling opvolgen. Uw bestelling wordt tweemaal aangeboden (uitzonderlijk drie keer). Bent u niet thuis, heeft u geen briefje op de deur hangen dat de bestelling aan de buren mag geleverd worden of hebt u een verkeerd leveringsadres ingevuld, gaat de bestelling terug naar onze handling.

Grote bedrijven met receptiebalie: kiest u ervoor om de bestelling te laten leveren in het bedrijf waar u werkt en heeft dit bedrijf een receptiebalie, is het niet geheel ondenkbaar dat er iets mis kan gaan. Het is onze ervaring dat de receptiebalie pakketjes verkeerd kan leggen of vergeet door te geven aan de besteller. U als klant stuurt ons dan een email met klacht. Exendo Epigenomics zal automatisch een intern onderzoek aanbevelen bij de koerierdienst. Vervolgens komt de koerierdienst naar het bedrijf om het een en ander na te gaan.


Verzendkosten

Voor bestellingen hanteren wij onderstaande verzendkosten.

België: Post.NL
  • bij bestellingen onder 74,95 € wordt 5,75 € verzendkosten berekend
  • bij bestellingen boven 74,95 € worden geen verzendkosten berekend
Nederland: Post.NL
  • bij bestellingen onder 74,95 € wordt 5 € verzendkosten berekend
  • bij bestellingen boven 74,95 € worden geen verzendkosten berekend

PS. Wegens de aanhoudende problemen met koerierdienst DHL zijn we overgestapt op Post.NLOnze nieuwsbrief
* = verplicht veld

door MailChimp!