Exendo Epigenomics

Retourzending

Retourneren

Hoe lang is de bedenktermijn? Wij hanteren bij Exendo® Epigenomics de wettelijke richtlijn van 14 dagen. Dat betekent dat u 14 dagen heeft, na ontvangst van alle producten uit uw bestelling, om uw bestelling te herroepen en vervolgens 14 dagen heeft om uw bestelling te retourneren. Uitgesloten zijn producten waarvan de verzegeling is verbroken, beschadigd zijn of waarbij de datum van 14 dagen is overschreden. Als datum van ontvangst, geldt de datum die in het T&T rapport is vermeld.  Bij terugzending van producten die niet aan bovenstaande voldoen, zal het herroepen geweigerd worden.

Neem gerust contact met ons op om te vragen of een product onder het herroepingsrecht valt. Voor herroeping van uw bestelling sturen wij u dan via e-mail een retourdocument. Met dit document gaat u naar de Parcelshop van DHL in Nederland of de Parcelshop van DPD in België en kiest u de dichtstbijzijnde shop. U geeft vervolgens het pakket af aan deze shop met het door ons geleverde retourdocument. Nadat wij het pakket in retour ontvangen hebben, storten wij u het desbetreffende bedrag terug op uw bankrekening.

Wenst u bijvoorbeeld één product terug te zenden, dient u rekening te houden met de verzendkosten van de oorspronkelijke verzending. Heeft u bijvoorbeeld drie producten besteld voor een bedrag van 105 € (vrij van verzendkosten) en u wenst één product van 40 euro terug te zenden waardoor uw oorspronkelijke bestelling minder dan 74,95 € bedraagt, dan dienen wij de verzendingskosten in mindering te brengen van het retourbedrag.Onze nieuwsbrief
* = verplicht veld

door MailChimp!