Exendo Epigenomics

Over ons

Over ons

Contactgegevens

België (Hoofdzetel)

Exendo® Epigenomics BVBA
Ter Doncklaan 13
2812 Muizen - België

Nederland (Administratie en Webwinkel)

Exendo® Epigenomics Nederland
Keizersgracht 241
1016EA Amsterdam – Nederland
KvK nummer: 64981797
BTW: NL855932788B01

Klantendienst Nederland: tussen 10.00 en 13.00 uur
  • +31 06 836 53 195

Email: info@exendo-epigenomics.com of via het contacformulier

Kwaliteit en veiligheid

Exendo® Epigenomics maakt gebruik van de beste grondstoffen met de hoogste concentraties die de markt te bieden heeft. De producten worden onderworpen aan diverse laboratoriumcontroles en allergenentesten. Het productieproces bij Exendo® Epigenomics voldoet aan de  HACCP.en de GMP-normen. HACCP is een traceerbare risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen, waarbij alle potentiële risico's voor de volksgezondheid geïdentificeerd, geëvalueerd en getraceerd kunnen worden.

Research

De samenstelling van onze producten is het resultaat van meer dan 15 jaar praktijkervaring en het continu opvolgen van de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten.

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Exendo® Epigenomics beschikt over een ervaren team die de laatste nieuwe wetenschappelijke onderzoeken op de voet opvolgen. We maken gebruik van grondstoffen met de hoogste biologische beschikbaarheid en werkzame concentraties. Als eindverbruiker hoeft u dan ook minder capsules te nemen met meer resultaat, wat uiteindelijk leidt tot de beste kwaliteit/prijs verhouding.

Plantaardig

De grondstoffen van onze producten zijn zoveel mogelijk van plantaardige oorsprong, waardoor de meeste van onze producten geschikt zijn voor vegetariërs of veganisten. Deze capsules worden gemaakt van cellulose.

Gegarandeerd vrij van

Bij de samenstelling van onze producten is zoveel mogelijk aandacht besteed aan het vermijden van allergene stoffen. Om deze reden zijn de meeste voedingssupplementen vrij van caseïne, lactose, gluten, soja, maïs, soja, gist, suikers, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Verkrijgbaarheid

Klantendienst


  • Patiënten kunnen de producten bestellen via de webwinkel of via snel bestellen
  • Telefonische ondersteuning op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur: +31 06 836 53 195
Professionals
  • Bent u een arts, apotheker, therapeut of een andere zorgverlener ? Wenst u een professioneel account? Op deze pagina staat de registratieprocedure beschreven. Graag eerst een account aanmaken en vervolgens uw btw-nummer doormailen via:  info@exendo-epigenomics.com of via het contacformulier
  • Telefonische ondersteuning op werkdagen tussen 13.00 en 14.00 uur: +32 495 24 76 19 (Belgisch nummer)


Onze nieuwsbrief
* = verplicht veld

door MailChimp!