Exendo Epigenomics

Registreren

Registreren

Voor inlogproblemen verwijzen we naar de pagina inloggen.

Om een nieuw account aan te maken, klikt u rechts bovenaan de website op 'Login'. Zie onderstaande afbeelding (klik op de afbeelding)


Vervolgens wordt u verwezen naar een nieuw scherm. Zie onderstaande afbeelding (klik op de afbeelding)

Klik rechts op "Registreer" de volgende regels in:


  • Gebruikersnaam
  • E-mailadres
  • Wachtwoord (te eenvoudige wachtwoorden kunnen geweigerd worden)

Vervolgens ontvangt u een registratie-mail met een link die u dient aan te klikken. Hiermee bevestigt u de aanmaak van een nieuwe account. Indien u deze mail niet ontvangt, kijk in uw 'spamvak' of 'ongewenste mails'

Om zeker te zijn dat u bent ingelogd, ziet u (opnieuw rechts bovenaan de website) het vakje 'mijn account' staan. Zie onderstaande afbeelding (klik op de afbeelding). Als u het vakje 'mijn account' niet ziet, bent u niet ingelogd en kunt u niet bestellen.


 

Om uw factuur- en leveringsadres aan te maken klikt u op "Mijn Account".
Vervolgens klikt u op "Adressen"

Exendo Epigenomics - account-dashboard

Professionele accounts

Professionele accounts met of zonder btw-nummer (bv. artsen) dienen een aanvraag in te dienen via info@exendo-epigenomics.com of via het contacformulier. U dient volgende gegevens in deze email te vermelden:


  • beroep
  • website
  • (eventueel) btw-nummer
  • telefoonnummer

Vrijstelling van btw kan uitsluitend toegekend worden aan Belgische btw-nummers aangezien de verzending en de facturatie via Nederland verloopt. Exendo Epigenomics controleert uw btw-nummer handmatig. U dient eerst een professionele account te hebben. Als klant kunt u nooit vrijstelling van btw verkrijgen zonder dat Exendo Epigenomics uw btw-nummer gecontroleerd heeft. Het is Exendo Epigenomics die de btw-vrijstelling activeert, nooit de klant zelf.  M.a.w. uw kunt geen btw-vrijstelling verkrijgen zonder ons schriftelijk akkoord. Wij storten nooit btw terug bij klanten die niet door ons geregistreerd zijn als professional of btw-plichtige.


Wachtwoord vergeten

Om een nieuw wachtwoord aan te vragen klikt u links op "Wachtwoord Vergeten". Vervolgens dient u uw e-mailadres in te vullen en te klikken op het knopje. U ontvangt dan een e-mail met een link die u dient aan te klikken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Zie onderstaande afbeelding (klik op de afbeelding)Onze nieuwsbrief
* = verplicht veld

door MailChimp!