Exendo Epigenomics

Opleidingen

Opleidingen op maat

Exendo® Epigenomics verzorgt opleidingen op maat van uw organisatie, een aantal voorbeelden:


  • U bent een arts en wenst op de hoogte te zijn van de laatste inzichten in de epigenetische verbanden van een aantal chronische aandoeningen. Voorbeelden zijn depressie, geheugenproblemen, insulineresistentie, ADD/ADHD, astma en allergische aandoeningen.
  • U bent werkzaam in een natuurgeneeskundige praktijk.
  • U bent psycholoog of psychotherapeut en wenst het psychotherapeutisch proces van uw cliënten epigenetisch te ondersteunen. Exendo® Epigenomics biedt u inzichten in de epigenetische verbanden  van bijvoorbeeld traumaverwerking, PTSS, angststoornissen, moeite met loslaten en agressie.
  • U bent werkzaam in de verslavingszorg en wenst op de hoogte te zijn van de laatste inzichten in de epigenetische verbanden van verslavingen (bv. verslavingen zijn een dynamiek om antibeloning te ontwijken).

De opleidingen gaan door in groepen van minimaal 2 tot maximaal 10 deelnemers onder begeleiding van Lucas Flamend, gespecialiseerd in de orthomoleculaire geneeskunde, opioïde pathologie en epigenetica. Email: info@exendo-epigenomics.com of via het contacformulier.Onze nieuwsbrief
* = verplicht veld

door MailChimp!