Exendo Epigenomics

Opleidingen

Opleidingen op maat

Exendo® Epigenomics verzorgt opleidingen op maat van uw organisatie, een aantal voorbeelden:


  • U bent een arts en wenst op de hoogte te zijn van de laatste inzichten in de epigenetische oorzaken en behandeling van een aantal chronische aandoeningen. Exendo® Epigenomics kan voor u (vlot inzetbare) protocollen uitwerken die geïntegreerd kunnen worden binnen de reguliere praktijk. Voorbeelden zijn depressie, geheugenproblemen, insulineresistentie, ADD/ADHD, astma en allergische aandoeningen.
  • U bent werkzaam in een natuurgeneeskundige praktijk met meerdere zorgverleners.
  • U bent psycholoog of psychotherapeut en wenst het psychotherapeutisch proces van uw cliënten epigenetisch (biologisch) te ondersteunen. Exendo® Epigenomics biedt u inzichten in de epigenetische oorzaken en behandeling van bijvoorbeeld traumaverwerking, PTSS, angststoornissen, moeite met loslaten en agressie.
  • U bent werkzaam in de verslavingszorg en wenst op de hoogte te zijn van de laatste inzichten in de epigenetische oorzaken en behandeling van verslavingen (bv. verslavingen zijn een dynamiek om antibeloning te ontwijken).
  • U werkt binnen de ouderenzorg en heeft te maken Alzheimer en Parkinson patiënten. Exendo® Epigenomics biedt u de laatste inzichten in de epigenetische oorzaken en behandeling van neurodegeneratieve aandoeningen.

De opleidingen gaan door in groepen van minimaal 2 tot maximaal 10 deelnemers onder begeleiding van Lucas Flamend, gespecialiseerd in de orthomoleculaire geneeskunde, opioïde pathologie en epigenetica. Email: info@exendo-epigenomics.com of via het contacformulier.Onze nieuwsbrief
* = verplicht veld

door MailChimp!